dilluns, 14 de novembre del 2011

#aritmEtica20N #nolesvotes #siyofuerapresidente #20N #15M Segons setmana de campanya

Ahir la Sexta va emetre dos programes, Salvados i #SpanishRevolution, relacionats amb la política espanyola i la crisi. Interessants. El primer, un repàs a la situació política amb la qual es trobarà el futur president del govern. Gent sense feina, sense diners, sense vivenda, un futur negre,... Una visita a la Barcelona Meeting Point, debat entre clients i comercials, denúncia de la competència que fan les entitats financeres,... Santiago Niño Becerra dient que s'ha viscut del crèdit per viure millor, parlant de xifres i un home dient-li que darrere de les xifres hi ha persones,... L'ex-ministre Pimentel amb un discurs clar i moderat, que com sempre em fa preguntar què feia al PP. El segon, un programa sobre el 15M, moviment intencionadament ignorat a les campanyes dels partits. Serà que no els interessa parlar de canvis reals si no de mantenir l'estatus.

A Catalunya Duran continua apel·lant al vot útil, cosa que quan fan altres critiquen. Ahir al Twitter hi havia qui deia que els independentistes havien de votar CiU. És força graciós perquè Duran no té res ni d'independentista ni de sobiranista, i ho ha dit en públic. Ara però, aparenta allò que no és per aconseguir vots. Fa gràcia, com fa gràcia veure cada CiU demanar pactes fiscals i poder a Madrid quan, durant anys això no ha servit més que per aconseguir petites coses que donaven arguments a Espanya per emprenyar-se amb els catalans. I a sobre, CiU està presentant-se com una opció sobiranista mentre a Catalunya veiem múltiples casos de pactes amb el PP, partit que va presentar el recurs contra l'Estatut i que amb la llengua ha fet política, mala política, a Espanya contra Catalunya.

Per indignar-se, i tema que ni PP, ni PSOE, ni CiU no toquen. Cada dia famílies desnonades. Llegeixo com una dona de 84 anys, malalta, i els seu fill discapacitat han estat desnonats. Si no és per indignar-se ja m'explicaran aquests que estan gastant i gastant per fer-se publicitat i intentar guanyar les eleccions.

Help those suffering in the Horn of Africa