dimecres, 9 de novembre del 2011

#aritmEtica20N #20N #15M #nolesvotes Més #duranades : Duran té el sou congelat des de fa 3 anys

Pobre Duran, diu que fa tres anys que té el sou congelat, i que la darrera vegada li han rebaixat el 10%. Ostres tu, com jo. Sóc subcontractat, fa 3 anys que tinc el mateix sou i aquest més passat me l'han rebaixat un 10%. I no vaig plorant per això, dient-ho en discursos electorals, per fer peneta. Perquè m'agradaria saber quan cobra el senyor Duran malgrat tenir el sou congelat.

Parlant de feina, Jesús Caldera ha dit als Desayunos de TVE que la prestació per atur que planteja el PP és una eliminació a la pràctica de la protecció. Cal llegir Caldera des de l'òptica que és un política socialista però, cal llegir també allò que diu i preguntar-se si, si allò que diu és cert, si no ens hem de preocupar. El PP proposa una capitalització individual de l'atur. Suposo que per exagerar, diu que a la pràctica si ara podem tenir fins 24 mesos d'atur passaríem a tenir-ne 15. Què hi ha de cert en aquest punt, punt que Rajoy pel que sembla no va voler donar explicacions al cara a cara amb Rubalcaba?



Canviant de tema, el deute italià ha passat dels 500 punts avui, nivell que va causar el rescat de Portugal, com expliquen els mitjans. Tot i que Berlusconi va dir ahir que dimitiria després d'aprovar les retallades imposades per Europa, s'ha incrementat la desconfiança en Itàlia.

Llegeixo que 1 de cada 3 farmàcies catalanes estan en situació d'impagament a causa del retard del pagament de les factures per part de la Generalitat. La crisi afecta molta gent. Artur Mas deia que s'havia de protegir la indústria farmacèutica catalana quan es parlava de prescripció per principi actiu però, no va dir res sobre les farmàcies que són negocis molt més petits que no pas les de les grans corporacions del sector, i que si no cobren no poden sobreviure de forma indefinida. I si no sobreviuen la població es veurà afectada, evidentment.

Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa