dimarts, 10 de maig del 2011

El #PSC vol perdre les eleccions #municipals2011

Avui el PSC ha votat amb el PSOE i no ha volgut fer costat al Congrés dels Diputats als diputats catalans que volen reclamar els 1450 milions del fons de competitivitat al govern espanyol. De fet, el PSC no ha fet el que va dir el socialista Joaquim Nadal quan sí que van votar diferent del PSOE al Senat pel mateix tema. I és que, com dic al títol, sembla que el PSC vol perdre les eleccions municipals a base de continuar fent costat al centralista PSOE. I parlant del tema, avui e-noticies remarca que mentre Espanya col·laborarà amb 5000 milions d'euros per al rescat financer de Portugal, no col·labora en el finançament d'una de les autonomies més solidàries de l'estat. Així són les coses.

Llegeixo que el primer ministre de Japó ha renunciat al sou de primer ministre i a les primes, i es quedarà amb el sou de parlamentari mentre duri la crisi nuclear al país. No sé exactament què significa això però, el gest és important i em pregunto què farien els polítics espanyols davant de situacions de crisi. Bé, de fet, davant de la situació actual no han renunciat més que a una part del seu sou conservant una important remuneració anual, mentre la ciutadania ha d'aguantar retallades i més retallades.

Un episodi més en el tema de l'incendi d'Horta. La jutgessa no jutjarà ni l'anterior conseller d'Interior, Joan Saura, ni l'ex-secretari general, Joan Boada, per l'acusació d'obstrucció a la justícia. Veurem què dóna de sí aquest tema en plena campanya electoral.

I notícia important del dia en l'àmbit tecnològic. Microsoft compra Skype per de 8500 milions de dòlars.

1 comentari:

xeic ha dit...

Presentar al Congrés dels diputats una resolució com aquesta, en aquests moments, i sense voler escoltar a ningú del PSC, és sospitòs ( i més si es va de la ma del PP ) ...

Perque també ens podem fer la pregunta :

Què pretén CiU "provocant" una votació de la ma del PP, intentant "dividir" al PSC i al PSOE ?

No li veieu un "tinte" electoralista ?

NO ho sé, no ho sé, però no acabo de veure-ho molt clar i català tot això ...

Perquè s'omplen tots la boca de "defensar Catalunya", i molt bé, però què va fer CiU l'any 2001 amb la votació del PHN ???????

Votar en defensa de Catalunya ?????

Hummmmmmmmmmmm .....