dissabte, 28 de maig del 2011

#acampadabcn #spanishrevolution #15m #crisi El dia després del desallotjament

L'episodi d'ahir a Barcelona, justificat pel conseller Felip Puig -que hauria de dimitir, sent coherent amb com tractaven el tripartit-, van aconseguir un efecte rebot i en comptes de contribuir a reduir les mobilitzacions han aconseguit emprenyar més la gent. Encara els haurem d'agrari la seva contribució a fer revifar la flama dels acampats. És inacceptable el que va passar ahir. Les imatges parlaven soles. Fer neteja i endur-se per això ordinadors i tendes de campanya no sembla pas una acció de neteja.

A Grècia la ciutadania també està emprenyada i surt al carrer perquè li toca pagar un problema que no ha causat. Com a Espanya i com a tot el món, veure que has de carregar amb el cost mentres les entitats financeres són ajudades amb diner públic, o mentres veus que càrrecs electes i càrrecs de confiança cobren el que cobren, et sembla un insult.

Avui juga el Barça la final de la Champions i, ja que parlem de crisi i de ciutadania, com en tot partit interessant la tribuna VIP s'omplirà de gent. El president de la Generalitat, el príncep,... aniran a càrrec de la butxaca pública, imagino. Però, és una cosa normal i assumida.

També avui el PSOE ha confirmat que Rubalcaba es presenta per succeir Zapatero. Hi haurà primàries amb un sol candidat. Pantomima. Zapatero assegura que Rubalcaba és capaç de guanyar unes eleccions en 10 mesos. Jo penso que no. El temps dirà però, el càstic al PSOE per la crisi no crec que es pugui evitar. A Catalunya encara més pel maltracte rebut de qui havia de recolzar l'Estatut que sortís del Parlament.