diumenge, 29 de maig del 2011

#acampadabcn #spanishrevolution #15m #crisi Avui només es parla del #Barça

Han passat dos dies des dels fets de divendres a la Plaça Catalunya i encara no ha dimitit ningú. Pensava que serien conseqüents amb les crítiques al tripartit. Llàstima però, es confirma que no. Felip Puig és criticat pel desallotjament de divendres que va resultar en una requisació d'ordinadors i altre material, a més de la neteja que els grups acampats ja fan, i molts ferits, com ja sabem. També sabem que aquí mai no dimiteix ningú i que ara encara hi ha 4 anys fins unes noves eleccions catalanes. Via lliure.  També he trobat una crítica a Pilar Rahola pel seu punt de vista esbiaixat sobre els fets de divendres. Son fill havia d'anar a celebrar la Champions i per això patia. Sembla que al final els aldarulls van esdevenir igual i no precisament dins de l'acampada si no entre els de sempre. Lo que és indignant però, és trobar unes declaracions de Pio Moa on diu que el govern ha d'actuar contra els acampats, amb força, malgrat que pugui haver morts. Sembla mentida que un ex-terrorista doni lliçons de democràcia i a sobre la valori tan poc, menyspreant l'opinió del carrer i la pròpia vida humana.

Parlant d'acampades, a Atenes es parla de 100.000 persones. A França he llegit que s'anaven a desallotjar el miler d'acampats de la plaça de la Bastilla. L'efecte #spanishrevolution perdura, malgrat intents nefastos com el del de divendres de neutralitzar-lo.

El Departament de Salut diu que la retallada serà com a màxim d'un 7% del pressupost. Malauradament això cal interpretar-ho com un fet global perquè en contextos locals ja s'ha vist que les retallades són força superiors.

Acabo amb un rumor que m'arriba per segon cop. La Via Augusta en parla. Abans de res, entenc que algú no li doni credibilitat per ser un bloc socialista la Via Augusta però, com que no és el primer de qui ho sento/llegeixo hi vull opinar. Sembla que a les properes eleccions a la presidència de La Lira Ampostina es vol preparar una candidatura afí a CiU. Seria com una forma de "controlar" una o l'única entitat del poble. No ho sé. Ara bé, si La Lira no es manté com una entitat apolítica veurem qui acaba anant-hi a fer música. Només hi ha una cosa que no entenc o que és imprecisa al rumor de La Via Augusta. Parla d'un dels membres d'un matrimoni de músics. I ara no me'n ve cap al cap.

Creative Commons License + GNU FDL