dijous, 5 de maig del 2011

#crisi Retallades a #Ensenyament, polèmica amb la #dependència i comencen les #municipals2011

Entitats del sector educatiu han publicat un manifest contra les retallades al sistema educatiu. I és que a hores d'ara és difícil creure que no hi haurà retallada de personal, per molt que es parli de reubicar. A més, està pendent de veure si al final la convocatòria d'oposicions d'enguany es farà o no. Hauria de ser així però, s'haurà de veure.

Avui ha esclatat una oportuna polèmica, tot just a les portes de la campanya electoral. El conseller de Benestar Social i Família ha fet públic que s'han trobat 30.00 expedients de la llei de la Dependència sense tramitar en caixes abandonades al Departament. En canvi, l'anterior consellera l'acusa de mentir i diu que els expedients estaven tramitats. És a dir, tenim una polèmica servida i cal que s'ens expliqui tot bé, sigui qui sigui qui té raó.

També avui s'ha conegut l'enquesta del CIS sobre intenció de vot, segons la qual a Barcelona guanyaria CiU amb possibilitat de governar amb la col·laboració del PP. M'ha sobtat però, que el CIS també situés una nova majoria absoluta del PP al País Valencià. Increïble si es confirma.