dilluns, 11 de gener del 2016

Tot menyspreant Catalunya

El hooligan del PP, Miguel Ángel Rodríguez, portaveu del govern en temps d'Aznar, conegut pels seus estirabots quan discrepa en alguna cosa, ha volgut fer el xulet, com sempre, aquest cop pel fet que Carles Puigdemont sigui el 130 president de la Generalitat. S'ha fet la pregunta retòrica sobre d'on ens hem tret que ha hagut 130 presidents? Ja ha rebut respostes, deixant-lo en evidència. Sorprén que des de les Espanyes algú del partit que afirma que Espanya existeix des de la prehistòria, posi en dubte un fet documentat.

El mateix MAR també ha destacat en to burleta que la dona del president de la Generalitat sigui romanesa. En la seva línia de maleducat, la qual en comptes de dur-lo a la deixalleria de la política el manté com un polemista habitual a les televisions de Madrid.

I això només són dos exemples de com s'han pres fora de Catalunya que ahir aconseguíssim evitar les eleccions. D'insults i de menyspreus envers Catalunya i els catalans inunda les xarxes socials. Xarxes socials que van deixar amb el cul a l'aire ahir Inés Arrimadas quan va utilitzar Twitter per desacreditar Puigdemont, per cert..