dijous, 2 de maig del 2013

#retallades per als dependents

El ministres d'Hisenda, Economia i la vicepresidenta del govern espanyol, divendres van obviar explicar el detall de les mesures que, segons ells, ens treuran de la crisi. Ho he sentit tants cops, i tants cops s'ha vist que res de res, que no cal posar-ho en dubte. Tenen la credibilitat que s'han guanyat.

Més de 1000 milions d'euros de retallades per a la Dependència. Augment del copagament dels dependents. 875 milions de retallades en salut. Fa goig veure la consideració envers les persones dependents d'aquest govern.

A Catalunya els pares estaran contents. Les escoles bressol de la Generalitat apujaran la matrícula un 20%. No tothom pot permetre's acudir als iaios per estar amb els fills mentre treballa, sobretot en llocs com Barcelona. És una càrrega addicional per a aquestes famílies que necessiten l'escola bressol.

Ah. Avui José Montilla ha presentat el seu llibre, per a exitació de molts socialistes ebrencs, com per oblidar-se del paperot del PSC des de fa un temps. També avui ha vingut la consellera de Benestar Social i Família. A Deltebre han penjat l'estelada al balcó de l'Ajuntament i això ha estat destacat per un dels polítics convergents de la població a Twitter. Si no fos per la convicció, piulades com aquesta convidarien a passar del tema. El govern català retalla, i prou. La culpa, d'Espanya. Sí però, potser també de les prioritats a l'hora de retallar. Però, amb l'estelada tot pecat queda perdonat.