dissabte, 11 de maig del 2013

#Dèficit per desactivar el sobiranisme i la llei a mida d'Eurovegas

El govern espanyol ara accepta que Catalunya tingui un objectiu de dèficit major de l'establert, després que la UE hagi relaxat l'objectiu per a Espanya. "Donde dije digo...". Ara Montoro diu que no permetrà un dèficit de més del 2%. Ja ho veurem. El fet és que el govern espanyol d'alguna manera intenta desactivar l'independentisme, a més de per la via judicial, per la via de canvis, això sí, intentant vendre-ho com una concessió si no com una claudicació.

Cal veure com evoluciona CiU si el govern espanyol baixa el to de les exigències cap a Catalunya.

Resulta que la llei antitabac podria canviar-se per facilitar la implantació d'Eurovegas. Diu que és perquè Espanya necessita inversors, necessita feina. S'ha de tenir la cara dura. La salut en segon terme, per a uns guanys discutibles, en un negoci que promou el joc a lo bèstia. Increïble.

En un altre ordre de coses, la Terra ha assolit un nivell rècord de CO2 a l'atmosfera, no assolit des de fa 3 milions d'anys. Preocupant. Ara bé, els governs no fan res. Els drets d'emissions es compren. Els acords per reduir-les es trenquen o ni se signen. I a més, alguns dels polítics que governen posen en dubte l'efecte hivernacle i el canvi climàtic.