dijous, 23 de maig del 2013

Retallades en #Salut i #ERC

CiU i ERC eviten aturar la fragmentació de l'ICS. Se suposa que ERC està per una altra cosa però, ja es veu com no. Mentre es parli d'independència i de la consulta, endavant! Llegeixo també sobre les possibles noves retallades, que per a l'ICS serien d'escàndol. ERC se'n voldria quedar al marge, rentar-se les mans. Així, la intenció de vot a les properes eleccions seria millor. Al servei del país? Va home, va...

Sorpresa. El grup Godó augmenta pèrdues concentrades a 8Tv malgrat el fitxatxe estrella, Josep Cuní. Val a dir que és un tipus d'informatiu que és molt més interessant que el format de telenotícies tradicional. Ara bé, se'ls nota molt de quin peu calcen, també cal dir-ho. La mateixa notícia diu que RAC1 ha tingut beneficis però, que el gruix de treballadors són mileuristes. Sents com les estrelles de l'emissora presumeixen de treballar amb pocs recursos però, no t'imagines que són pocs i mal pagats. Així és com es fan les coses en aquest país. I no és d'ara.

Aznar continua sent notícia per l'entrevista de l'altre dia. Em vaig deixar de comentar una de les mostres clares de cinisme de l'ex-president. Resulta que va carregar contra gent de Mediaset, recordant que era de Berlusconi i la seva situació judicial. No va recordar que Berlusconi va anar a la boda de la seva filla, no va recordar com eren d'amics. Memòria selectiva.

El TC aixeca la suspensió temporal de l'impost de la Generalitat sobre els dipòsits bancaris, notícia que la Generalitat veu positivament perquè permet comptar amb més ingressos. El mateix dia el TC confirma la suspensió cautelar de la taxa de l'euro per recepta, cosa que la ciutadania veurà positivament perquè és un abús i una mesura indiscriminada. Ja veieu, el TC no sempre opina segons s'espera.