dimecres, 24 d’octubre del 2012

#independència #fracking als Ports i Maestrat, i la funcionària Aguirre

Calla, que trobem algú a Espanya que no s'oposa a preguntar els catalans el seu futur i fins i tot diu que Catalunya no és Espanya. És el Gran Wyoming en una entrevista. El raonament que fa és de sentit comú. Qui té por en una democràcia a preguntar si un territori històric vol exercir el seu dret d'autodeterminació o no?

Al Maestrat ha d'haver estat UPyD el partit que hagi demanat que es revoquin les llicències de prospeccions petrolieres per la tècnica del fracking a l'empresa Montero Energy. És patètic que no hi hagi cap altre partit que hagi activat l'alarma per aquesta tècnica tan agressiva amb el medi ambient. Serà que estan preocupats per les eleccions, a Catalunya, o per altres coses al País Valencià i l'Aragó.

Esperanza Aguirre deia que es retirava de la política i que tornava a la seva feina de funcionària. Ignacio Escolar ens mostra com això no ha estat així. Aguirre ocupa un càrrec de confiança, no la seva plaça de funcionària i la seva agenda política continua existint, perquè si seguim l'actualitat l'haurem vist als mitjans opinant darrerament. Si és que no entenc perquè diuen una cosa que no compliran i saben que algú se n'adonarà.

I l'únic que queda del "trio de las Azores", Aznar, diu que Catalunya fora d'Espanya es trencaria, demana una reforma constitucional recentralitzadora, sense dir-ho així, i amenaça amb mesures penals a Mas. Quin tio, de no voler la Constitució quan era jove a utilitzar-la contra els independentismes...