dissabte, 27 d’octubre del 2012

Espanya fa plorar i l'#atur que amaga La Razón

Els brots verds del Rei ell mateix els desmenteix. Avui llegia que en el seu viatge a l'Índia ha dit que des de fora Espanya es veu bé però, que des de dins és per plorar. Suposo que des de fora ningú no parla del rescat d'Espanya, de l'atur espanyol, de la fuita de capital, de l'austeritat que mata l'economia del país,... Suposo que els articles dels diaris internacionals que expliquen la situació quan no l'explica Rajoy no existeixen. Brots verds ahir, futur negre avui.

Bona la comparació entre la portada de la Razón fa un any i ara, en relació a les xifres de l'atur. Fa un any es posava l'augment de l'atur com principal motiu per demanar el canvi al govern espanyol. En canvi ara, que governa Rajoy, la xifra d'aturats ocupa una mínima part de la portada, destinada aquest any a parlar dels premis Príncep d'Astúries.

I avui paro d'escriure. Només dir que a Tele 5 el seu debat setmanal aquesta setmana té com tema principal el crim de la setmana passada en què van morir dues persones, una d'elles una xiqueta de 13 anys. Prime time per especular sobre els motius de l'assassinat, furgar en les ferides i posar sobre la taula el debat sobre reformes legislatives. Està de moda aprofitar notícies tràgiques per demanar reformes legals, i sembla que el govern del PP és receptiu en aquest sentit. Quina llàstima.