divendres, 1 de juny del 2012

El govern dels millors retalla més l'#educació

El govern català, que tan critica les retallades que vénen de Madrid, després delega en CiU per donar-hi suport o abstindre's al Congrés dels Diputats. I aquí continua retallant. Ahir coneixíem noves i fantàstiques mesures del departament d'Ensenyament. Aquest juliol el professorat substitut que hagi estat treballant més de 9 mesos no cobrarà, com havia passat fins ara amb un requeriment menor de mesos. Obligaran moltíssims professionals a encetar l'atur un mes abans. El curs vinent els interins passaran a ser substituts i se'ls retallarà la jornada laboral i, en conseqüència, el sou. Això, sumat a les mesures ja anunciades de reducció del 5% del sou enguany, d'augment d'hores lectives, de nombre d'alumnes per aula,... L'objectiu disfressat d'eufemisme és posar a la cua de l'atur el màxim de professionals de l'ensenyament possibles. El govern dels millors.

Síria, després de la massacre de la setmana passada contra la població de Hula, continua sense una resposta clara i contundent de l'anomenada "comunitat internacional". Altres règims com el de Gaddafi van tenir una resposta clara i contundent potser per menys del que el govern sirià ha fet. Why?

I el nacionalisme espanyol abandona el patriotisme ara que la pela és la pela. Ja semblen catalans :) Resulta que la supercopa d'Espanya se celebrarà, segons 20 Minutos, des del 2013 al 2020, a la Xina. Tant d'anar contra les seleccions catalanes, tant de queixar-se quan Repsol volia comprar Endesa per ser una empresa catalana i ara no hi ha cap problema amb això. Sé que la comparació és impossible però, ho enfoco des del punt de vista ultraespanyolista de molts que ara aplaudiran la iniciativa.