dimecres, 6 de juny del 2012

Antaix en concurs de creditors i Espanya en perill #crisi

Notícia dolenta avui per a les Terres de l'Ebre. L'empresa Antaix presenta concurs de creditors. Més de 80 treballadors es queden sense feina. Era estrany que aguantés. De fet és estrany que aguantin les empreses del moble de la Sénia, que han crescut tant a causa del boom de la construcció. Conec gent que treballa a Antaix i jo mateix vaig treballar indirectament per a l'empresa. És una pèrdua important el tancament d'una empresa com aquesta, que ha donat feina a tanta gent.

Espanya avui ha estat protagonista de la premsa internacional per l'estat de la seva economia i dels seus bancs. Mentre de Guindos parla dels "homes de negre", Ana Mato de corredors de al Mediterrània i central, mentre Rajoy continua sense donar la cara, la premsa estrangera ens informa de com de pelut ho tenim.

El corredor de la Mediterrània va ser defensat d'alguna manera ahir per la ministra Ana Mato, dient que el 2013 hi hauria inversions per fer la doble via entre Tarragona i l'Hospitalet de l'Infant. Ara bé, avui ha defensat el corredor central a les Espanyes. Com deia Xavier Roig avui a l'Oracle, amb el corredor de la Mediterrània perdem el temps perquè en els propers 10 anys no hi haurà diners i probablement no es faci, amb la qual cosa tot és parlar per parlar.