dissabte, 4 de gener del 2014

Directors convidats a #LaLiraAmpostina amb Frank De Vuyst

Avui oferim el concert de cloenda del cicle de directors convidats de La Lira Ampostina, aquest any amb Frank De Vuyst, director del CIM l'Harmònica de Bunyol, de l'Agrupació Artística de Dènia i de la Xarxa d'escoles de música de Medellín. Hem pogut gaudir de 6 assajos, aprenent molt. Hem conegut obres per a banda que desconeixíem, hem treballat la interpretació, afinació, els colors que se cerquen en cada moment, escoltar-nos,... Com cada cop que hem fet aquest cicle, en sortim satisfets.

Al concert Frank De Vuyst ha programat el pasdoble Angelita, inèdit, de Luis Serrano Alarcón; Lord Tullamore, de Carl Wittcock; Lincolnshire Posy, composada als anys 30, potser l'obra per a banda més tocada mai al món, de Percy Grainger; Trauermusik, peça fúnebre composada per Wagner amb temes d'òpera de Weber, per al funeral d'aquest; i Libertadores, d'Óscar Navarro, una obra complexa, obligada al 39è certamen d'Altea.

Nosaltres hem gaudit i gaudirem del concert. I d'alguna manera serà el nostre regal de Reis, música, que és allò que oferim.