dijous, 23 de gener del 2014

Barça, atur i l'estratègia de Rajoy

By Bitstrips
El president del Barça ha dimitit, o havia de dimitir aquesta tarda per una querella que sembla que acabarà comportant la seva imputació, arran del contracte de Neymar. Ha estat el tema d'obertura del Món a RAC1 a les 8 del matí. És tema principal al 3cat24.cat. Sumament important. Les quantitats indecents de diners que s'han pagat per jugadors com Neymar en el seu fitxatge no han estat mai tan destacades pels mitjans i ni molt menys criticades. Entre Barça i Madrid sempre juguen a veure qui la té més llarga.

Avui ha hagut alegria, l'atur va disminuir el 2013. És un insult a la intel·ligència que se'ns vengui això. Sí, l'atur ha baixat amb un percentatge ridícul i, segons la mateixa estadística, han augmentat les famílies on tots els seus membres s'han quedat sense feina i les que a més s'han quedat sense atur. Alegria.

Mentrestant, Rajoy i els seus es preparen per venir a Catalunya el cap de setmana a sembrar el terror pensant en un horitzó d'una Catalunya independent. Però, no diuen que no hi haurà consulta? Cap problema doncs, no?