dimecres, 5 de juny del 2013

#IVA #atur #pagaextra i #fracking

Ahir a la tarda veia com els il·luminats d'Arucitys posaven talls de l'entrevista de Cuní a Santiago Niño Becerra, i com se'n fotien de les prediccions que feia de la pujada de l'IVA al 23%, d'un atur important encara els propers anys un un atur estructural del 18% un cop superada la crisi, etc. Niño Becerra porta uns anys avisant de la crisi i les seves conseqüències, i encertant amb les seves prediccions. Serà això allò que fa gràcia als d'Arús i companyia, als que tenen un espai tan normal en una tele com l'anomenat "l'imbècil del dia".

Parlant de l'IVA, Rajoy diu que no preveu apujar-lo a curt termini. Cosa que no vol dir que l'any vinent no el pugi, fent allò que li diu la UE.

La Generalitat diu que no treurà la paga extra dels treballadors que cobrin menys de 18.068 euros. Qui en cobri 19.000, 20.000, 24.000, haurà de fotre's per cobrar massa. Si té hipoteques, família per mantenir, aquests sous ja donen per molt, es poden equiparar al de directius, diputats i altres. Increïble. Per no parlar de la gent que continua i continuarà perdent la feina a la pública.

Del fracking no se'n parla cada dia però, cal tenir present que a Catalunya, a Castelló i a l'Aragó, l'amenaça existeix. L'Aragó, territori despoblat, s'ha de defensar de l'amenaça. Nosaltres, veïns, hem de ser solidaris. Encara que, si poc ens queixem dels projectes a Catalunya, no espero sentir veus parlant del Maestrat.