dimarts, 4 de juny del 2013

Els brots verds de Rajoy #atur #sou

Tots contents. Ahir Neymar va parlar català. Els mitjans avui ho repetien un i altre cop. Increïble. Si tenim lo que ens mereixem.

Avui el govern espanyol treu pit perquè les dades de l'atur han baixat més de 95.000 persones el mes de maig, més que els darrers anys. A Catalunya baixa 15.000 persones. Ja va avisar Rajoy el cap de setmana, que avui treurien pit. Hi ha mitjans que ja han destacat que les dades desestacionalitzades diuen que les xifres no són tan optimistes. I a ningú no se li escapa que estem, com tots els anys, en època de contractacions a causa de la temporada turística. Presumir d'allò que sembla que quedarà en evidència un cop passi l'estiu és agosarat, ridícul, un altre brot verd.

El Congrés dels diputats deixarà de subvencionar les begudes d'alta graduació a la seva cafeteria, tot i que no les prohibirà. Una marxa enrere a mitges. Us imagineu que a la feina -en el cas de qui hagi treballat en un lloc amb cafeteria pròpia- us venguessin begudes alcohòliques, i encara més, d'alta graduació? Sembla que al Congrés les coses són diferents.

I tenim a Esperanza Aguirre dient que és partidària de suprimir el salari mínim si cal. Una altra que, des de la seva posició privilegiada, opina de quant ha de cobrar la gent. No podrien callar almenys?