divendres, 21 de juny del 2013

Els sous a la #CEOE i #centralitzant l'Estat

Ei, el proper cop que la CEOE parli de retallar més els treballadors que recordin que el seu secretari general cobra 250.000 euros mensuals -jo diria que són anuals-. I és que pobre, encara cobra poc, com diu Duran que passa amb els polítics. Lo que cobri el "populacho" és lo que menys importa.

Per evitar duplicitats i estalviar més de 37.000 milions d'euros el govern espanyol vol que les autonomies eliminin organismes. El Síndic de Greuges, el Servei Català de Meteorologia, la Sindicatura de Comptes,... serien exemples d'organisme que hauria de tancar la Generalitat. El govern català s'hi nega. És normal. Significa retallar autonomia i, si a sobre som en un procés d'anar un pas més enllà, si  som en el camí del sobiranisme, això no té sentit. No té gaire sentit plantejar això sense tancar ministeris que no tenen competències ni sense dotar les competències autonòmiques d'un finançament millor dimensionat.

Acabo. Alícia Sánchez-Camacho potser s'ha equivocat acceptant 80.000 euros per deixar anar el tema de les escoltes. Fins i tot es plantegen denunciar-la perquè en seria coneixedora. We'll see.