dijous, 6 de juny del 2013

#IVA amunt, menys treballadors i més directius, i l'excèrcit francès a Catalunya

Ahir Rajoy parlava de no pujar l'IVA a curt termini i avui el ministre Soria ja ha dit que alguna cosa es tocarà, excepte turisme i hosteleria. Ha de ser un ministre qui reveli les intencions del govern o és que el ministre parlar per no callar?  Aquest és el govern seriós que té Espanya.

La Generalitat, publica El País, el 2012 va prescindir de 5.500 treballadors però, al mateix temps va guanyar 80 directius. Aquest és l'exemple de com es fan les coses. Aquells que fan la feina dura del dia a dia són els castigats, reduint llocs de treball, augmentant volum de feina i reduint sous. En canvi, se sumen directius. Molt coherent tot plegat.

Sembla que la proposta d'Artur Mas d'adjudicar a la SNFC el servei que té ara Renfe, i la d'Oriol Junqueras d'arribar a acords amb França per a la defensa d'una Catalunya independent, han fet emprenyar la gent del PP català. Alejandro Fernández, del PP de Tarragona, s'ha queixat del fet que els cossos de seguretat francesos poguessin venir a Catalunya en un futur, recordant els 5.000 tarragonins morts al segle XIX a mans dels francesos. És curiós que la gent del PP té memòria per a segons quines coses i per a segons quines no. Els crims recents del franquisme no van afectar els tarragonins segurament. Ja posats a dir tonteries, no van envair els romans la Península, incloent-hi la que seria la capital Tarraco? Increïble, aquesta gent té càrrecs públics per dir això.