divendres, 5 d’abril del 2013

#Saloufest #ASC la catalanista i els #paradisosfiscals

Fa uns anys parlar de turisme de borratxera era tabú, era mal vist. Ara es parla del Saloufest com una temporada turística més. Fins i tot el conseller d'Interior en minimitzava els incidents l'altre dia. Si governés el tripartit amb l'accident del noi que va caure des d'un balcó ja veuríem què s'hauria dit.

Alícia Sánchez-Camacho va de "poli bueno". Ara diu que ella trencarà la disciplina de vot si el PP no dóna suport a un finançament específic per a Catalunya. Sánchez-Camacho vol estar al plat i a les tallades. Vol ser del PP, el partit per al qual Espanya ha de ser uniforme, on totes les autonomies han de tenir els mateixos drets i deures, el mateix finançament, la mateixa llengua, etc., i al mateix temps va de catalanista demanant una diferenciació que fins fa poc no defensava, perquè es postulava segons la línia de Madrid. Qui es pot creure polítics així, que canvien el discurs i, de forma cínica, fan com si sempre haguessin pensat igual?

Paradisos fiscals. Ahir la baronessa Thyssen. Avui llegeixo que hi ha una llista de 70 espanyols que tenen diners en paradisos fiscals. Per allò del patriotisme. Patriotisme sí però, la butxaca no entén de banderes, no?

Per cert, com deia ahir en Basté molt encertadament, la imputació de la infanta Cristina no se sap ben bé on ha d'anar, si a les pàgines d'Economia, de Societat, del cor,... De fet, la informació sobre el tema es pot trobar en mitjans de diferents tipus, tant de premsa del cor, com de premsa generalista. La diferència és l'enfoc, en allò que incideix la notícia.