dimecres, 10 d’abril del 2013

Com es diu la dona de #Rajoy i a escolaritzar-se en castellà #educació

Resulta que han denegat la nacionalitat espanyola a un home per no conèixer el nom de la dona de Rajoy. És evident que tothom a Espanya el coneix el nom, i és evident que qui no el coneix no pot demostrar la seva integració dins de la societat espanyola. Això però, segur que els diaris que generalitzen sobre la societat catalana polèmiques molt concretes, no ho publicaran com una aberració

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya avisa que si una família demana escolaritzar el seu fill en castellà, aleshores tota la classe haurà de ser escolaritzada en castellà, no només donar una atenció personalitzada al fill. Aquesta és la democràcia que tenim, aquestes són les lleis que tenim i que no hi ha voluntat de canviar. Si una majoria vol l'escolarització en català, que es faci fotre.

Preocupant notícia sobre la situació de les escoles de música arreu d'Espanya, i en especial a Catalunya. Augment de preus, disminució d'ajudes públiques. Condemna a la seva fi. Ni les escoles municipals se'n salven. Al País Valencià, exemple on emmirallar-se des de casa nostra, la situació tampoc no és bona, amb el patiment pel tancament de moltes escoles per manca d'entrada de diners.


Help those suffering in the Horn of Africa