dijous, 25 d’abril del 2013

Més #atur i clatellada al #Xerta-Sénia

Espanya supera els 6 milion d'aturats i Catalunya els 900.000. Europa ho qualifica d'inacceptable. Els mateixos que volen austeritat ho veuen inacceptable. El govern que havia d'arreglar la desfeta de Zapatero no deixa de protagonitzar rècords en l'augment d'aturats.

Aquest matí a la ràdio escoltava que Rajoy vol que la gent es jubili als 68 anys i que es faci servir tota la vida laboral per calcular la pensió. Aquest era el candidat que deia que salut, educació i pensions no s'havien de tocar. Com Zapatero, Rajoy vol trigar més a pagar pensions, per pagar-les a menys gent, i a més vol pagar menys diners, perquè ja se sap que agafant tota la vida laboral la pensió, excepte per a privilegiats, serà més baixa.

La Fiscalia General de l'Estat diu que els objectius del Xerta-Sénia no estan ben dissenyats, diu que el canal pot servir per a altres usos -com per dur aigua a Castelló- i que perjudicaria el Delta per l'extracció de cabals. El tripartit va defensar el Xerta-Sénia, la PDE va avisar dels perills. Les eleccions ja les tenien guanyades i la PDE ja no calia escoltar-la, eren quatre talibans. I ara?