dijous, 4 d’abril del 2013

#Fracking massiu #censura informativa i el joc que desgrava

Llegeixo que el fracking podria estendre's a l'Aragó, no només al Maestrat si no en altres indrets, com el Baix Aragó o el riu Martín. Territoris veïns amenaçats. Hem de ser solidaris i pensar que cal un front comú. Després del PHN arriba una altra dura batalla, de poc ressò però, amb importants perills potencials.

Censura. El president de la Comunitat de Madrid vol que es veti la publicació de fotografies com les de l'actual president de la Xunta de Galícia en un vaixell d'un narco. La llibertat d'informació i la transparència que ha de regir una democràcia no apliquen aquí. Així és el PP. O si no voleu generalitzar, així són massa polítics del PP que s'expressen públicament. Uns cops se censura, altres es vol treure l'exèrcit al carrer a Catalunya,...

Una forma de maquillar la situació financera d'Espanya sembla que és l'ús del fons de reserva de les pensions. Amb aquest fons es compra deute públic, costant menys posar el deute al mercat, no? L'any passat es va utilitzar el 97% d'aquest fons per comprar deute. Com que l'economia va tan bé no caldrà utilitzar el 3% restant, ni tampoc el 97% que no hi és. Sort d'això.

Ei, si jugueu a casinos i bingos i perdeu diners no patiu. Sembla que el govern desgravarà les pèrdues. Socialitzant les pèrdues del joc mentre es retalla, és la forma de fer créixer l'economia de forma justa. Al cap i a la fi també se socialitzen les pèrdues de jocs de risc, com les inversions fracassades de les entitats bancàries.


Help those suffering in the Horn of Africa