divendres, 19 d’abril del 2013

#nazisme i política, política i confiança, confiança en els professionals

Brillant article de Marc Vidal sobre l'ús i abús de l'etiqueta "nazi" per atacar qui pensa diferent. De Cospedal i altres podrien llegir-se'l bé i fer una reflexió. Els polítics espanyols, massa acostumats a desqualificació gratuïta. L'article també recorda el precursor de la propaganda, Goebbels, i com actualment se segueixen les seves tesis per manipular l'opinió pública.

Polítics. JP Morgan diu que el problema d'Espanya perquè els inversons hi confiïn són els polítics. Ara que, també diuen que els moviments secessionistes són negatius, cosa que podríem discutir, perquè si tenen puixança és perquè són alimentats per les pràctiques dels polítics centralistes.

El conseller de Salut reconeix l'esforç dels professionals del sector perquè el sistema funcioni, a base de treballar més i cobrar menys. Cert. Ara bé, aquest esforç no es compensa només amb paraules. Perquè si, com es tem, arriben més retallades, es confirmarà que les paraules se les enduu el vent.

A la Comunitat de Madrid es tira endavant la privatització dels hospitals. A les empreses que els gestionaran se'ls exigeix reduir un 20% el cost per pacient. Diuen que no afectarà la qualitat de l'atenció però, ja es veurà. Lo de Madrid és increïble.