dimarts, 19 de març del 2013

#TV3Ebre #Pujol #sociovergència i #corralito

Donem temps i un vot de confiança a TV3 amb la delegació de l'Ebre si, efectivament la delegació de Terres de l'Ebre queda resolta amb Víctor Sorribes. La contractació de les televisions locals per cobrir continguts no hauria de ser necessària.

Oriol Pujol imputat abandona els seus càrrecs públics, excepte l'acta de diputat. Un acte que s'ha de tenir en compte. No dic que l'honora perquè parlar d'honorabilitat és delicat. Ara bé, complir, ha complit. No com Duran, que ha jugat amb els significats de les declaracions per no plegar, o els socialistes, que no veuen necessari que dimiteixi José Blanco. O ERC, que amb un ex-conseller implicat en contraban de tabac, diuen que el van contractar igualment durant un temps a través d'una associació.

Llegeixo el debat.cat. Opinadors i lobbies pressionant per canviar el camí sobiranista de Mas. Duran encantat. El PSC també. Aquells que han permès que Catalunya després de tants any de democràcia, continuï sent utilitzada políticament per guanyar vots a Espanya, volen mantenir les coses com fins ara. Senyal que hi surten guanyant. Senyal que el país tan se'ls en fot.

Sala i Martín reflexiona sobre el "corralito" xipriota. Europa ha obert el camí per "expropiar" els dipòsits dels estalviadors. En canvi, els inversors de risc, els fons d'inversió, no perden res. I els ciutadans permetem les injustícies. Vegem-ho si no a Grècia, Irlanda, Portugal o Espanya.