dijous, 28 de març del 2013

#totssomacn Mentides presidencials i #corralito

Escoltava avui el Basté com celebrava la notícia de l'acord entre el President Mas i Rajoy per flexibilitzar el dèficit autonòmic. Però, en Basté es queixava que Artur Mas, un dia de la reunió en secret a la Moncloa, a RAC 1 en una entrevista li va respondre que encara no s'havia reunit amb Rajoy. Mentir no és allò que ha de fer un president. Almenys, no si després se sabrà. Em pregunto si als EUA el president podria permetre's el luxe de mentir encara que fos en una cosa així. Perquè ara hem conegut aquesta mentida, diguem-li piadosa però, quantes mentides més hem d'empassar-mos?

Torno a llegir notícia sobre el trasllat dels tràmits del Registre Civil al cos de Registradors de la propietat i mercantils. Alliberament de funcionaris, afavoriment del negoci dels registradors i a més, deixar de donar alguns dels serveis de forma gratuïta. Tot en un pack.

Xipre sota el control europeu. Restriccions al la circulació de diner en metàl·lic i afavoriment del pagament en targeta. Els bancs no tenen liquiditat però, com he llegit que diu Santiago Niño Becerra, això afavoreix el control de totes les operacions si es generalitza l'ús del diner de plàstic. I un cop aconseguit, quan calgui tancar l'aixeta es tanca. Això és Europa, això és democràcia, això és cuidar de la població quan les coses han anat com han anat perquè alguns s'han arriscat molt més del compte.

L'ACN farà una retallada important que caldrà veure com afectarà l'activitat de l'agència de notícies més important del país. Com llegia d'un treballador de l'ACN, alguns s'alegraran perquè potser veuran via lliure per al seu mitjà, i altres ara hauran de treballar més, acostumats com estan els mitjans avui dia a publicar notícies d'agència. Llàstima.