dissabte, 23 de març del 2013

Marxa enrere per a la #consulta o no?

Polítics no partidaris del sobiranisme continuen posant pals a les rodes. La presidenta del Parlament, en la línia Duran, diu que és partidària de deixar la consulta per més enllà del 2014. A causa de la crisi, diu.

Artur Mas ha nomenat un consell assessor per a la Transició Nacional. No sé què hi pinta Pilar Rahola. I sembla que no sóc l'únic que ho pensa.

Ahir Carme Chacón va criticar Oriol Junqueras per haver lloat Escòcia per haver posat data a la democràcia, en referència al referèndum que hi celebraran, d'acord amb el govern del Regne Unit. La crítica va ser una pixada fora de test, associant lo que va dir Junqueras amb la guerra civil i la persecució del franquisme patida a la seva família, concloent que les paraules de Junqueras ofenien. Pixada fora de test en tota regla. I això són líders polítics.

Diu que les assegurances privades de salut han caigut un 10% respecte el 2011. La tesi del conseller de salut que la sanitat pública s'aguantava gràcies a la gent que paga una mútua no sé si es pot aguantar perquè el percentatge de gent que va a la privada és normal que acabi disminuint en temps de crisi. I no podem retallar la pública per mantenir negocis privats que són això, negocis, i que han d'assumir el seu risc, igual que assumeixen els seus beneficis.

Help those suffering in the Horn of Africa