dilluns, 4 de març del 2013

Més #atur

Torna a ploure.

L'atur supera per primer cop els 5 milions a Espanya. Ara bé, avui Santiago Niño Becerra afirmava que si es compta el total de persones sense feina ens situem prop dels 7 milions, no dels 5. L'economia espanyola "en caiguda lliure". També afirmava Niño Becerra que si Catalunya no tingués el dèficit fiscal que té actualment tindria superàvit i no dèficit.

A l'atur hauria d'anar la presidenta de Nuevas Generaciones i senadora del PP, Beatriz Jurado, qui es mostrava comprensiva amb el 15 M però, deia que ella prefereix treballar en comptes cridar. Molt comprensiva, sí.

El PP no ha demandat Bárcenas encara, tot i les amenaces de fer-ho. El País ho remarca, com preguntant per què les demandes tants cops anunciades no s'han materialitzat?

El fiscal general de l'Estat ha obert un expedient per substituir el fiscal general de Catalunya, segons llegeixo, per haver manifestat que creia legítim preguntar els catalans sobre el seu futur. Artur Mas el defensa i recorda com hi ha militars que amenacen els catalans amb una intervenció armada i no passa res. Un fiscal general de l'Estat que actua de forma polititzada té legitimitat moral per expedientar un altre fiscal que té una opinió política sobre un tema que afecta la societat?