dilluns, 6 d’agost del 2012

#Rescat amb condicions, #sectarisme, #CoopAldea i la vida a #Mart

El govern espanyol assegura que no hi haurà més condicions si es demana un rescat, o que no demanarà un rescat si no és sense noves reformes econòmiques. Ara bé, llegeixo que de condicions n'hi ha que ja s'estan implementant, i que a més deixen la porta oberta a noves reformes si l'objectiu de dèficit, amb les mesures adoptades, no s'assoleix. Per tant, de condicions, per molt que ens diguin que no, n'hi haurà. I aniran a encaminades a pagar els deutes per sobre de vetllar de no conduir cada cop més gent a la pobresa, com ha passat a Grècia. És normal que això ho faci un govern a la seva ciutadania? Que vingui Rajoy i ens ho expliqui.

Fa gràcia que al PSC hi hagi moltes veus que carreguin contra Ernest Maragall per votar en sentit contrari a la unicefàlia partidista en relació al pacte fiscal. Ara el director de l'escola d'estiu del PSC -que em sona a escola renta cervells- diu que cal amputar el sector maragallista del partit, que mai no han mirat pel partit si no per ells, culpant-los de la pèrdua de vots. A mi Maragall com conseller d'Educació no em va convèncer però, com no em cansaré de dir, veure com algú vota en consciència i no lligat a allò que li dicta el partit, no hauria de ser anècdota si no una cosa habitual. Perquè ningú no es pot creure que els diputats dels partits estan sempre d'acord amb tot allò que vota el partit. I el seu càrrec és personal, no de partit. 

A l'Aldea estan emprenyats i amb raó, en veure que gestors i familiars de la Cooperativa havien retirat 200.000 euros dies abans de la fallida. És inevitable pensar en una retirada preventiva davant del col·lapse de l'entitat. La justícia ho acabarà aclarint, suposo.

Ah, avui el robot Curiosity ha arribat a Mart i durant dos anys estudiarà la vida passada, present i futura en aquell planeta. Es nota que és estiu perquè els mitjans han dedicat moltíssim espai a la notícia.

Help those suffering in the Horn of Africa