dilluns, 27 d’agost del 2012

Diada Nacional, queda clar? #11desetembre

El conseller Pelegrí és contrari al fet que el Govern participi a la manifestació reivindicativa de l'11 de setembre. Ell, com altres, diuen que el Govern no ha d'implicar-se en aquestes reivindicacions. El PP català diu que el Govern representa tothom i no només els independentistes per dir que els membres dels Govern que vagin no hi haurien d'anar. Demagògia.

Aquest raonament tan simple no és aplicable sempre. El Govern, els consellers, pensen que representen tots els catalans o pensen en el seu electorat a l'hora de posicionar-se? Quants cops escoltem declaracions de consellers, de diputats, de diputats del PP català, que demostren que no pensen més que en els seus interessos i no en el dels seus representats?

Siguem clars. La Diada és un dia de reivindicació nacional de Catalunya com a nació, com a país. Es pot estar d'acord o no però, és així. Ja va sent hora que qui no es trobi a gust amb una jornada així no la celebri. Seran menys hipòcrites.

2 comentaris:

ximo ha dit...

Sí, però. El govern aniria a una manifestació on, a més de la reivindicació de país, també li constes que es trobaria amb pancartes contra les retallades, contra la seua política, contra el Pacte fiscal, contra l'agencia tributaria pròpia etc... ?
Traslladem-ho a un altre àmbit: Els sindicats majoritaris anirien a una manifestació de l'1 de Maig ( en principi convocada per commemorar la diada ) on sabessin que es trobarien amb pancartes expresses contra la seua política sindical etc. ?

ximo ha dit...

Ah, i una altra cosa, que no cal insistir-hi ( per sabut ) mentre uns fan el paper de nacionalistes radicals els altres el fan de nacionalistes moderats. I així tots contents....