divendres, 31 d’agost del 2012

#Independència

Ahir escoltava Esperanza Aguirre dient que Madrid rep de l'Estat 10.000 milions d'euros menys que Catalunya. Una forma de desacreditar el pacte fiscal i el sentiment independentista amb arguments simplistes. Germà Bel va aportar informació perquè se la estudiï la "lideresa", on es reflecteix que analitzant les dades les coses no van ben bé així.

Sentiment independentista creixent i alguns continuen fent volar coloms. Ahir Duran deia que anirà a la manifestació independentista però, per defensar el pacte fiscal, no la independència. Potser hauria d'organitzar una altra manifestació i no caure en tan gran incoherència, en tan gran ridícul.

Independència. En cas de declarar-se ara la Unió Europea ja no diu que sigui un problema intern d'Espanya si no que diu que se n'hauria de parlar en el context internacional. Canvis. Potser per la imatge de país de pandereta que dóna Espanya i el llast que suposa per a Catalunya i Euskadi?

I enfront d'això un coronel que parla d'intervenció militar davant d'una declaració d'independència, a més de mostrar-se nostàlgic de temps passats. Hi ha coses que no canviïn. Tanta transició no ha servit de res en alguns casos.

Help those suffering in the Horn of Africa