dilluns, 2 de juliol del 2012

#FantasmaOpera #LiraAmpostina, #LaRoja, incendis a València i #ToniNadal

Després d'un cap de setmana intensament musical tornem al dia a dia.

Ahir, després del Fantasma de l'òpera, la "Roja" va guanyar l'Eurocopa. Alegria i eufòria a Espanya, una Espanya que, denuncia The Guardian, no dóna oportunitats de futur als joves però, en canvi és líder en futbol. És la contradicció espanyola. La cosa va malament però, el futbol fa passar les penes, sembla que amb la victòria a l'Eurocopa ja estigués tot solucionat. Veure Rajoy ahir celebrant els gols... Avui, explica e-noticies, dos ministres del govern espanyol s'han dignat a visitar les zones indencdiades del País Valencià, després de la final de futbol. El govern espanyol, encapçalat per míster "hilillos de plastilina" continua igual de desencertat davant de situacions delicades. Tampoc no ens ha d'estranyar, vist el rumb erràtic de la política del govern Rajoy des de que ha arribat al poder.

Artur Mas avui reconeixia l'esforç per als treballadors públics que suposen les retallades que se'ls apliquen, en la celebració dels 100 anys de l'Escola de l'administració pública de Catalunya. Bones paraules que no solucionen res. Massa acostumats estem, la societat en general, que ens donin dos copets a l'esquena i a continuar fent allò que ens fa mal.

Trista notícia de Toni Nadal, home del temps de TV3. Si una cosa tenen els homes del temps de Catalunya és la seva forma d'explicar la previsió i introduir altres aspectes que fomenten l'interès per la meteorologia i el medi ambient.