dijous, 14 de maig del 2015

Què no ha fet CiU?

CiU començava la campanya el 2011 amb l'anunci del nou CAP. Igual que Zapatero, negant la crisi el 2008, CiU presentava un projecte que tenia dubtós futur. Ara se'n torna a parlar però, de moment no he vist cap roda de premsa al costat del cartell anunciant el projecte.

Es va presumir d'una zona comercial que podia esperar-se que fracasés, pel context econòmic, cosa que va passar. Ara per dins és com les pel·lícules de l'Oest, amb herbes i pols.

El projecte Ciutat Digital ha tingut aquesta legislatura el punt final. En comptes d'aprofitar-lo, d'aprofitar els diners invertits, s'ha posat el punt final. A més, hem vist iniciatives a la xarxa que duplicaven continguts i que no aprofitaven l'herència de la Ciutat Digital. Vegeu les iniciatives empresarials, per exemple.

Les escoles de música han continuat amb un pèssim finançament. Presumim de les bandes i no ajudem com cal les "canteres". No és prou car estudiar música en un centre públic a Catalunya, que encara ho ha de ser més si es fa a les escoles privades de la nostra ciutat.

La legislatura també ens ha portat una reducció dels dies de Festes Majors. Reducció menor en el cas dels bous, no sigui que s'emboliqui la cosa i a l'hora de votar això sigui decisiu.