divendres, 24 d’octubre del 2014

Rajoy, Felip, Duran

Rajoy diu que el sobiranisme vol fer tornar Catalunya a l'Edat Mitjana. No ho sé. Perquè a l'Edat Mitjana de democràcia poca, no? No es podia votar. El govern espanyol no vol que els catalans votem. Poden permetre-ho però, no volen, escudant-se en la llei. Catalans, a callar i fer cas del senyor feudal de Madrid. 

Avui el rei Felip VI deia que els espanyols ja no estan enfrontats entre ells. Però, la realitat política des de fa anys demostra que no és així, que l'enfrontament amb Euskadi i Catalunya ha donat rèdits electorals importants. Polítics i mitjans, sobretot de Madrid, han demostrat que l'enfrontament se cerca per guanyar vots.

Duran, el polític més professional que tenim, ens diu que no ens convenen eleccions anticipades, que a més les ha de convocar el President de la Generalitat i que l'ANC no és ningú per demanar eleccions. L'ANC no és ningú electoralment parlant perquè no té representació però, té tanta legitimitat com en el seu moment va tenir la PDE a l'Ebre. La gent que surt al carrer convocada per l'ANC hauria de fer-li pensar que no s'ha de menysprear. Però, Duran necessita construir els seus discursos habituals, discursos de no parlar clar però, fer veure que ho fa. I encara se'l creuen a Unió?