dimecres, 8 d’octubre del 2014

Cañete comisari i Ana Mato no ha dimitit

Cañete és per fi comisari d'Energia de la UE. Ho tenia magre però, els socialistes europeus, sembla que per no veure vetat un comisari seu, han preferit facilitar-li el camí. La Unió Europea, amb accions com aquestes queda en evidència. Ara bé, tampoc no hem de posar el crit al cel. Sabem que a la UE molts cops si no pertanys a un lobby que pugui pressionar, les coses no tiren endavant. Aquí s'han intercanviat "cromos" però, no és tan diferent.

Això se suma a una jornada en què l'Ebola ha estat protagonista, com ahir. És cert que els mitjans i la societat en van plens ara que arriba aquí, mentre que si hagués continuant afectant l'Àfrica no se'n parlaria tant. Sigui com sigui, no per això no se n'ha de parlar. El gos de l'auxiliar d'infermeria contagiada i ingressada a Madrid, ha estat sacrificat, per si de cas. Ni analítiques, ni quarantena, ni res, sacrifici. Així es treballa a Espanya. Tirant pel dret. 

L'afectada pel virus s'ha dit que va anar diversos cops al metge per la febre. El conseller de Sanitat de Madrid posa en dubte que hagués dit la veritat dels seus símptomes quan va anar a visitar-se. Podria callar i estalviar-se posar en dubte la paraula d'una persona si no en té proves.

A la xarxa ahir es demanava la dimissió de la ministra Ana Mato per la gestió de la crisi de l'Ebola. Els socialistes han carregat contra ella. No oblidem que Mato l'any 2009 va comportar-se de forma anàloga amb els socialistes arran de la crisi de la grip A. Com tants cops hem vist, el PP transforma el discurs i justifica la seva situació per sobre de l'analogia que es pot establir de fa 5 anys. Els socialistes, aleshores víctimes de les crítiques, tampoc no es queden curts practicant el mateix discurs. Patètic.