dimecres, 15 d’octubre del 2014

Apologia del nazisme, dels afusellaments i la sociovergència coent-se

L'altre dia César Sinde comparava a Twitter amb un reenviament d'una imatge, l'independentisme i el nazisme, en una desafortunada i fastigosa comparació, no castigada a Espanya i fins i tot aplaudida per alguns.

Avui l'ex-portaveu del govern d'Aznar, Miguel Ángel Rodríguez -que no sap callar-, ha dit que Artur Mas necessita protagonisme perquè li facin cas, arran de la nova versió de la consulta per al 9N que va presentar ahir. I com que es compleixin 74 anys de l'afusellament de Companys, no se n'ha estat de dir que Mas necessita també un afusellament perquè la gent li faci cas. Susanna Griso li ha dit animalot però, no em consta que la cosa hagi anat a més.

El PSC admet converses amb Duran per mantenir l'estabilitat durant la resta de legislatura. Iceta vol que el PSC sigui protagonista. Faria com ERC, permetent les retallades? Això vol dir que CiU no vol continuar amb el procés? O que CiU no vol la independència? O que CDC no vol trencar amb UDC i per això hem vist com s'ha fet marxa enrere per al 9N i no s'han convocat eleccions? Cansat...