dimecres, 10 de juliol del 2013

Rajoy, Camacho i Rivera amb el cul a l'aire, i la #PDE amb el nus a Brussel·les

La premsa internacional veu Rajoy contra les cordes. No és així però, segons el PP. La Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per si no n'hi ha prou, hauria presentat un informe on es confirmaria la comptabilitat paral·lela del PP. Per coses menors a Europa -allí on s'emmirallen els governs català i espanyol quan han d'aplicar retallades- dimiteixen polítics dels seus càrrecs. Aquí no passa. És cert també que cal preservar la pressumpció d'innocència, tot i que el PP no s'aplica allò que vol que s'apliquin els altres davant d'escàndols d'aquest tipus.

A Catalunya malgrat  l'acord de 80.000 euros d'Alícia Sánchez Camacho, la jutge diu que continuarà amb el cas de la gravació de la conversa entre ella i l'ex-amant del fill de Jordi Pujol. Això ho sabem el dia que El Triangle ha publicat la gravació íntegra de la conversa. Ei, però, ella no pensa plegar tampoc.

El líder de Ciutadans admet la cagada associant una imatge d'un taller de fanalets independentistes amb un adoctrinament a les escoles però, ho aprofita per queixar-se dels actes públics on es fan activitats independentistes. I és que a Catalunya si es fan actes unionistes no hi ha problema però, la llibertat d'expressió i de pensament acaba quan un pensa diferent i es vol separar d'Espanya.

A Europa ha anat la PDE, amb Manolo Tomàs al capdavant, per denunciar el Pla de Conca de l'Ebre i les conseqüències que tindrà per al Delta. Els regants imagino que encara estaran felicitant-se de les inversions que suposarà per al Delta. Grans patriotes.