diumenge, 14 de juliol del 2013

Els #SMS entre #Bárcenas i #Rajoy, l'#IVA que puja i la #PDE en marxa

La gran bola de merda del PP no deixa de crèixer. Els d'El Mundo continuen donant notícies que deixen Rajoy amb el cul a l'aire. Ahir a la nit el debat de La Sexta va tractar el tema que ha estat notícia avui a la premsa, els SMS entre Bárcenas i Rajoy en els quals el president del govern donava suport a Bárcenas dient-li que estigués tranquil. El president del govern ha quedat en evidència, sempre suposant que els SMS són autèntics, i en un país amb dignitat el president hauria donat explicacions fa temps, per no dir que haurien hagut dimissions. En canvi, ni ha donat explicacions ni s'esperen. El PP ha bloquejat la compareixença de Rajoy al Congrés i la premsa amiga fa campanya justificant l'injustificable. Ara diu que l'única opció de forçar la compareixença és una moció de censura. Crec que seria una bona jugada.

El ministre d'Economia ja diu que hi haurà pujada de l'IVA en alguns productes perquè deixaran de tenir tipus reduït. Les mentides acaben destapant-se i allò que ha negat el govern els darrers mesos ja s'ha vist que al final serà lo que es deia, IVA amunt.

I a l'Ebre la PDE ha celebrat un any més la piraguada en defensa de l'Ebre, en un retorn al passat, amb el PP al govern, Cañete a Agricultura i una nova situació preocupant per al riu i per al Delta. La gent de la PDE ha fet bé de no abaixar la guàrdia en aquest anys. El govern de Zapatero, amb el suport del PSC, no va fer prou per allunyar els perills i ara som on som.