dissabte, 5 de gener del 2013

Nit de #Reis video del #Rei i els gallifantes de Tele 5

Tarda de Reis. A Amposta hem hagut d'esperar més d'hora i mitja a veure'ls. Segur que hi ha una explicació però, Déu n'hi do! Notícia tràgica. Llegia una notícia d'un xiquet de 6 anys mort a Màlaga en ser atropellat per una carrossa de la Cavalcada. Una desgràcia.

Ahir un altre rei, el d'Espanya, en una entrevista carregava contra l'independentisme. Res d'estrany. Si això ens ha de fer canviar d'opinió van equivocats.

Avui a Tele 5 han fet un Gran Debate de Reis. Han començat amb un debat on els participants eren crios. I ho intercalaven amb gravacions de crios en dues escoles on els preguntaven sobre qui eren diferents personatges polítics, i també els han preguntat per la independència. Avui Tele 5 ha practicat el cinisme, la hipocresia. Tots aquells que van carregar contra Canal 21 per fer un programa semblant on els crios parlaven de la independència, manipulant el context, ara haurien de fer el mateix amb Tele 5. I a sobre tenien a Bono adoctrinant-los sobre com s'ha de ser bon espanyol. Molt bé.

Help those suffering in the Horn of Africa