dimecres, 30 de gener del 2013

#Duran té pressa #cosesdelBOE i hamburgueses enganyoses

Ara hi ha pressa per crear una llei electoral i acabar amb les llistes tancades. Ho diu Duran. Mira que porta anys al món de la política i ara té pressa. La societat fa temps que té pressa però, els acomodats de la política no estan per la feina.

Si bé sóc crític amb les "ambaixades" de la Generalitat a l'estranger, malgrat que algun dia m'agradaria que existissin com ambaixades reals, cal mirar cap a Madrid i les despeses que comporten les ambaixades, ja que una de les crítiques de l'espanyolisme és la despesa exterior de les autonomies -a.k.a Catalunya-. El diputat d'ERC Pere Aragonès s'ha entretingut a revisar el BOE i veure els pressupostos que van apareixent i per a què són, publicant-ho a Twitter. L'ambaixador espanyol a Tòquio es va gastar 560.000 euros en decoració de la seva residència. Una ganga per a una necessitat imperiosa. L'ambaixador espanyol a Londres es va gastar 1.770.040,36 euros en vivendes per a diplomàtics. Coses que hem de veure com normals, absolutament necessàries i en cap cas comparables a l'exagerada despesa de les "ambaixades" catalanes. S'ha de tenir barra.

L'OCU ha denunciat que vàries cadenes de supermercats espanyoles vénen hamburgueses de vedella que contenen traces de cavall, i d'una qualitat pèssima, malgrat no suposar un perill per a la salut. Es pot consultar el resultat de l'informe al web de l'OCU. M'ha sorprès que una de les cadenes on s'han trobat traces de carn de cavall, tot i que la qualitat es qualifica d'acceptable, és Eroski, una cadena que té una imatge de seriositat, almenys aparent, que queda en dubte amb això. Sense traces de cavall i amb un etiquetat i qualitat molt dolenta es qualifiquen les hamburgueses d'El Corte Inglés i de Carrefour. La carn de Carrefour la veritat és que no convida a comprar-la però, no esperava tampoc això de la d'El Corte Inglés. S'ho haurien de fer mirar perquè la imatge de marca queda en evidència amb coses com aquestes. Lo millor, si no et vols fer l'hamburguesa a casa, ves a comprar-la a la botiga del costat de casa, a la carnisseria. Segur que és més de confiança.