diumenge, 20 de gener del 2013

La #corrupció i el PP

Cap de setmana de treballs manuals en família. Hem fet el llibre viatger de Júlia per dur-lo demà a l'escola. Són aquelles coses que són menudetes però, que omplen, que impliquen les famílies en l'educació dels seus fills, en la part de l'educació que reben a l'escola.

Ahir el programa El Gran Debate de Tele 5 va tractar el tema de Bárcenas i el PP, i el PP va enviar un escrit avisant que emprendrien les accions que calgués per allò que allí es deia. El PP amb el cas dels comptes de Bárcenas i els suposats pagaments en negre a càrrecs de la cúpula del partit actua totalment al contrari de com va actuar i va demanar que actuessin a CiU quan va sortir el tema dels comptes d'Artur Mas en plena campanya electoral.

Sembla que el PP estarà més a gust amb Informe Semanal, que llegeixo que ha rebut crítiques per un reportatge sobre la corrupció, el qual ha accentuat la corrupció dels governs socialistes per tractar de forma superficial la situació actual del PP. TVE torna a ser la cadena que va ser amb Urdaci i companyia. Aznar n'estarà orgullós.

Help those suffering in the Horn of Africa