dilluns, 14 de gener del 2013

#Corruptódromo #1MillionEuroWeb a Extremadura #reciclatge

Llegeixo que existeix un mapa on es poden veure els casos de presumpta corrupció política, el Corruptódromo. Espanya, si les dimensions de l'escàndol s'han de mesurar per la quantitat de taques de corrupció que es veuen al mapa, és un país podrit. Sobta sobretot veure l'acumulació de banderes de partits indicant casos de corrupció a Madrid, Andalusia, i el litoral de Múrcia i del País Valencià. D'aquí un temps aquest mapa s'hauria d'actualitzar amb un altre de corrupció política confirmada per la justícia.

El govern d'Extremadura ha tret a licitació la remodelació del web de turisme de la comunitat autònoma per un valor d'1 milió d'euros. Si recordem, el web del Senat ja va ser motiu de polèmica pel preu desorbitat d'un projecte que es podia fer amb molts menys recursos, emprant entre altres coses programari lliure. No puc entendre bé com un web de turisme pot tenir un pressupost tan elevat i que ningú no es posi les mans al cap. Ha de ser prou sofisticat per valer això. I en època de crisi certa sofisticació no té sentit, mentre es retallen serveis.

Continua parlant-se de la campanya sobre el reciclatge d'envasos. Cada dia em fa més ràbia. Si les empreses que ho promocionen volen una major rendibilitat eliminant els envasos que no tenen el distintiu de punt verd que ho diguin però, que no juguin a confondre la gent. Un got de vidre és vidre. Una bossa de plàstic és plàstic. Plàstic és plàstic, metall és metall i vidre és vidre, en termes generals. Els matisos, fins ara no eren tan clars i de sobte ens conten una història diferent sobre el reciclatge.

Trista imatge ahir de París amb una gran manifestació contra el matrimoni entre persones del mateix sexe i la possibilitat que puguin adoptar. A banda de l'església catòlica, la dreta, com a Espanya, donava suport a la manifestació. Em sembla trist que l'Església no deixi que la gent del mateix sexe es pugui casar i adoptar. Però, més trist és que l'oposició, com a Espanya, faci d'això una batalla.