dimecres, 5 de desembre del 2012

Informe policial, quin informe? Potser #wertnodoyuna sàpiga alguna cosa

La policia espanyola li ha dit al jutge del cas Palau que no va elaborar l'informe policial que va publicar El Mundo. El diari de Pedro J. cada dia més amb el cul a l'aire. Però, en Pedro J continua dient que l'informe sí que té origen policial però, que no han volgut admetre-ho per no ser acusats de revelació de secrets. Com li diuen en un comentari, la policia ha comès dos delictes perquè de les seves paraules la policia sí que hauria revelat secrets però, a més hauria mentit al jutge dient el contrari. O Pedro J té molta informació o no sap com sortir del merder que va iniciar en plena campanya electoral catalana.

La reforma educativa de Wert continua sent notícia. Josep Capella, corresponsal de TV3 a Madrid, comenta el mal clima entre els periodistes quan la consellera Rigau ahir va plantar el ministre, i parla d'un estat d'opinió que comença a impregnar la societat madrilenya, cosa que no passava abans. Els periodistes, amb dades a la mà que permeten interpretar les coses amb arguments suficients, no poden deixar-se portar pels climes fruits de la campanya de crispació del PP i altres utilitzant Catalunya com ase dels cops.

I parlem del govern que tot ho fa tan bé que per això ha de retallar. El PP governa Espanya amb tisores a la mà, mentre llegeixo que un nou polític popular gaudeix de despeses de manutenció, tot i 6 pisos, 2 finques i un solar. És la ministra de Treball i Seguretat Social.

Un nou exemple de dedòcracia. La germana de l'alcaldessa de València cobra gairebé 80.000 euros per un lloc de treball col·locat a dit.

I ara paro, perquè m'estic adormint davant de l'ordinador. Demà comencem les visites a la Fira -que hem inaugurat avui amb vent, com és tradició al territori-.