dissabte, 18 d’abril del 2015

Zapatero de precampanya a l'Ebre

Aquest dissabte els socialistes tortosins i els ampostins han estat els amfitrions, els primers al matí i els segons a la tarda, de l'ex-president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Els incondicionals del PSC i del PSOE hauran gaudit de la visita. 

Hi ha qui valora positiu el govern de Zapatero, sense tenir-li en compte algunes coses, com la porta que va deixar oberta als transvasaments, el pacte de l'Estatut retallat amb Artur Mas, després del "apoyaré" a Pasqual Maragall, la negació d'una crisi evident, la reforma pactada amb el PP de la Constitució per garantir el pagament del deute per llei, les retallades iniciades,... Diuen els incondicionals que Zapatero va retallar però, que el PP ha retallat molt més. Hauríem de veure què hauria fet el PSOE si hagués continuat governant. La tàctica de l'"i tu més" està molt implantada en els partits, fins les bases.

Penso que els socialistes si pensen que passejant-se pels carrers amb Zapatero ja tenen un grapat de vots a la butxaca s'equivoquen. No ha estat prou un PSC que ha passat de defensar el dret a decidir a posar-se al costat del PSOE, que no el vol ni en pintura, si no que a més, els propis socialistes locals, avui tortosins i ampostins, aposten per mostrar la seva cara PSOE, com si això vengués més. S'equivoquen, és la meva opinió.