divendres, 24 d’abril del 2015

Oficines electorals i espais de Sant Jordi

A #amposta tenim oficines de campanya
Avui un poti-poti d'apunt.

Ahir passejant vaig veure que Esquerra d'Amposta han obert una oficina de campanya als Quatre Cantons, on va haver una entitat financera i també una empresa immobiliària. El local sembla prou gran i cèntric. L'oficina està, exteriorment, vestida amb la imatge de campanya d'Esquerra, com es pot veure a la imatge. No sé quan costarà tot plegat, el local i l'acondicionament però, sí que penso que la sensació que pot donar és d'excés. Cal un local específic per encarar la campanya de les municipals? Els socis de llista s'hi troben còmodes? Potser no cal tant...

Ahir també, vam passejar un cop més per la zona del Castell, en la celebració de Sant Jordi. Molta gent, moltíssima gent. El lloc és bonic i segur que és difícil trobar una alternativa. Ara bé, amb la reforma del carrer Major i de la plaça de l'Ajuntament, potser hauria de contemplar-se canviar d'escenari. Al migdia el sol que cau al Castell es pot evitar allí. No cal explicar-ho gaire, ja hem vist el Mercat a la Plaça.

I podria aprofitar-se per dignificar els concerts de les bandes de les dues escoles de música de la ciutat. Al Castell fan el concert en un racó, amb el públic amuntegat i amb molt soroll ambiental. Això per als músics pot arribar a ser una molèstia i fins i tot penso que és una manca de respecte. Ho hem viscut fora d'Amposta, com a Calella, i no és agradable.

Doncs això, que jo, o canviaria de lloc o ampliaria la zona per facilitar el flux de gent, amb espais diferenciats.

1 comentari:

Usuari de Blogger ha dit...

Manel, l'oficina d'ERC que comentes, t'he de dir que s'ha fet TOT amb la tasca de voluntaris, el cost és anecdòtic!

Salut!