dimecres, 18 de desembre del 2013

Sánchez Camacho, Rajoy i Soria queden en evidència #independència

Al Parlament Alícia Sánchez Camacho ha exhibit les seves dots de demagoga, comparant la política espanyola que voldrien els partidaris de la consulta amb la de determinats països sudamericans, a les quals ha tingut resposta del President Mas i d'Oriol Junqueras. Perquè si la legalitat vigent fos inamobible, com li ha recordat Mas, ni les dones votarien, ni els negres haurien deixat de ser esclaus. Bona ha estat la intervenció de Junqueras recordant-li que ella que parla tant dels països sudamericans, té per advocat qui va redactar la sentència de mort de Salvador Puig Antich.

Era Rajoy qui ahir va dir que no hi ha cap Constituació al món que contempli el dret d'autodeterminació, quan avui el diari Ara mostra com la Constitució de Portugal sí que el contempla. Rajoy mentia, per desconeixença segurament. És clar per això, que no cal que el dret d'autodeterminació sigui present en cap Constitució quan és un dret que és en altres tractats internacionals, com la Carta de les Nacions Unides, la Declaració dels Drets Humans o el Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics [vegeu la Wikipedia].

Deia que Rajoy mentia, voluntàriament o per desconeixement. Qui mentia fa unes setmanes també és el ministre Soria. Després de dir que no pujaria la part de l'Estat en la factura elèctrica, ahir va dir tot el contrari. Tenim un govern que menteix, que diu que farà una cosa i després en fa una altra, i ho fa des de que va arribar al poder. A sobre, practica les retallades com ningú. Com pot ser que continuï tan alt als sondejos d'intenció de vot?