dimarts, 10 de desembre del 2013

Método 3 coitus interruptus, Rajoy-Mandela-La Roja i el model Lasquetty

Després del merder que va haver, de posar el crit al cel, d'acudir a la justícia, Alícia Sánchez Camacho va decidir no continuar amb el procés judicial pel cas Método 3, a canvi d'una indemnització. Hi ha qui diu que ella estava al cas de la conversa. Sigui com sigui, de moment no ho sabrem mai perquè la justícia també ha tancat el cas. I ella diu que s'ha demostrat que tenia raó quan la justícia ha dit que si ella va deixar-ho anar, no calia seguir. La credibilitat de Sánchez Camacho, arran del cas de les escoltes de Método 3, és zero i no perquè se l'acusi de ser al darrere d'aquestes -cosa que s'ha de demostrar- si no per haver-ho oblidat amb tanta rapidesa, després d'haver-ne fet un castell.

Funerals de Nelson Mandela a l'estadi Soccer Cuty de Johannesburg. Rajoy, com comentari de qualitat, diu que és un lloc emblemàtic perquè la selecció espanyola hi va guanyar el mundial. És l'esperit d'alguns espanyols, pensar-se que són els més importants del món. L'antic imperi. Entre ell i Ana Botella dient que la ideologia del PP ha estat la que ha dut més prosperitat a la humanitat, quin parell!

I parlant de Madrid, el conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, el famós Lasquetty, vol que els metges de la sanitat pública no siguin treballadors públics, inspirant-se en el model anglès. Lasquetty es fixa en un model que ha demostrat ser nefast. I encara el mantenen al càrrec.