dijous, 8 d’agost del 2013

Els sous de l'FMI i la CE i la #ViaCatalana que volen descafeïnar

És complicat creure's qui reclama baixades de sous i cobra al mes tant o més que allò que cobren moltes persones a l'any a Espanya. Les peticions de l'FMI i de la Comissió Europea demanant una baixada salarial a Espanya continuen generant indignació i, de forma sorprenent, no són acceptades pel govern espanyol -de moment-.

Si l'altre dia era Pere Navarro, ara és Unió, amb el recolzament de La Vanguardia, segons Vicent Partal, qui demana que la Via Catalana sigui una cadena pel dret a decidir i no per la independència. Realment els polítics són molt manipuladors. S'han de fer les coses com ells volen, malgrat ser iniciatives ciutadanes amb un objectiu ben clar. Per segon any UDC vol participar als actes de l'ANC per a la Diada, per sortir a la foto però, al mateix temps, volen un canvi de lema per sentir-s'hi còmodes. Podrien ajuntar-se amb C's i fer l'abraçada a la Sagrada Família que es veu que volen fer.

C's,... Albert Rivera veuria bé tancar TV3 perquè ja hi ha molts canals de televisió. Ens quedarem amb la programació parcialment en català de 8tv o de les desconnexions de TVE? Aaaah!.... és que el senyor Rivera veu secundari el tema de la llengua, i informativament només veu parcialitat en TV3. Quina llàstima que hi hagi gent a Catalunya que pensi així.

Bona venda. L'aeroport de Ciudad Real es ven per un 10% del seu cost. Negoci rodó, per qui el compri, és clar. Qui el va voler fer no pagarà ni un euro del mal negoci que ha suposat, igual que passa amb tants i tants km d'AVE.