dimarts, 13 d’agost del 2013

50 anys de Concert a la Plaça #FestesAmposta2013

Aquest any som segons. Toquem la segona part de les Festes Majors. La Lira amenitzarem les Festes d'Amposta després que ho hagi fet la Filha. I el canvi de torn es farà aquesta nit, amb el Concert de la Plaça, en la seva 50a edició. Si el concert ja és una cita important, la d'avui, després de 50 anys de celebrar-se, ho és encara més.

Arribada la tarda començarem a preparar-nos per acudir puntuals a La Lira, afinar i sortir en cercavila, amb roba de concert, cap a la Plaça de la Vila. De ben segur serem molta gent i anirem formats de 6. En entrar a la Plaça escoltarem els aplaudiments de la gran quantitat de gent que s'hi haurà aplegat. Segurament els amics de la Filha ja hi seran i ens rebran també amb aplaudiments. Escoltarem la música de la Filha a la primera part i intentarem superar-nos a la segona. I en acabar, sortirem en cercavila cap a les nostres Societats, satisfets de la feina feta, entre els aplaudiments del públic al llarg del carrer Major, sent rebuts amb entusiasme per socis i simpatitzats a la porta de Casa.

Són uns fets que es repeteixen any rere any, i que mai no deixen de ser situacions especials que vivim els músics. Nervis, tensió, alleujament i alegria per la feina feta, en la seva màxima expressió. I l'endemà els cercavila, a repartir la festa per la ciutat.

Espero que en gaudiu tant com nosaltres farem!